Παραγγελία προσκλητηρίων!

Έλεγχος κειμένου πριν την αποστολή παραγγελιας προσκλητηρίου

Με την ολοκλήρωση της πληρωμής της παραγγελίας σας, εντός 4 εργάσιμων ημερών λαμβάνετε τη μακέτα του προσκλητηρίου σας ηλεκτρονικά.

Παρακαλείσθε να απαντήσετε ηλεκτρονικά αναφέροντας τις όποιες αλλαγές, διορθώσεις ή την έγκριση σας στο κείμενο που έχετε λάβει.

Η εκτύπωση των προσκλητηρίων γίνεται μόνο κατόπιν δική σας γραπτής έγκρισης μέσω email.

Διακαιώματα αλλαγών

Yπάρχει η δυνατότητα δημιουργίας μακετών για αλλαγές στο κείμενο, στα ονόματα, στις διευθύνσεις, ημερομηνίες κ.α.

Η εταιρεία μας υποχρεούται να χρεώσει διαχειριστικά έξοδα 30,00€ εάν πραγματοποιηθούν παραπάνω μακέτες.

Τα λάθη για τα οποία ευθύνεται η εταιρεία μας δεν υπολογίζονται στις μακέτες.

Η ευθύνη της μακέτας και πιθανόν λάθη της, επιβαρύνουν εξ’ολοκλήρου τον πελάττη από την στιγμή που την έχει επιβεβαιώσει.

Προσωποποιημένο κείμενο προσκλητηρίων

Στη φόρμα συμπλήρωσης των στοιχείων προσκλήτηρίου της βάπτισης/του γάμου μπορείτε να αναγράψετε το δικό σας κείμενο σε όποια γλώσσα επιθυμείτε στο πεδίο που υπάρχει.

Η εταιρεία μας δεν φέρει καμία ευθύνη σε πιθανα λάθη που οφείλονται σε υπαιτιότητα του πελάτη.

Αλλαγή σχεδίων προσκλητηρίων

Σας αρέσουν τα προσκλητήριά μας και τα συναφή προιόντα τους αλλά θέλετε κάποιες αλλαγές;

Δημιουργήστε τώρα τα δικά σας μοναδικά προϊόντα και φτιάξτε τη βάπτιση ή το πάρτι σας με το θέμα και τα χρώματα που έχετε φανταστεί.

Ο τρόπος είναι απλός!

Κάνετε κανονικά την παραγγελία σας προσθέτοντας στο καλάθι σας τον κωδικό που σας άρεσε από το κατ΄ταλογό μας

Στο πεδίο «Σχόλια» σημειώνετε μια από τις δύο επιλογές «Διαμόρφωση / Προσαρμογή προσκλητηρίου» ή «Δημιουργία / Κατασκευή προσκλητηρίου».

Προσθέστε πιθανά αρχεία που μπορεί να μας βοηθήσουν στην προσαρμογή της νέας μακέτας.

Μόλις παραλάβουμε την παραγγελία σας θα επικοινωνήσουμε αμέσως μαζί σας για να συζητήσουμε το σχέδιο που επιθυμείτε να φτιάξουμε.

Οι επιλογές & οι αντίστοιχες χρεώσεις είναι:

  • Διαμόρφωση / προσαρμογή προσκλητηρίου – 30,00€

Η χρέωση αυτή αφορά στις μικρές αλλαγές, όπως αλλαγή χρώματος, μετακίνηση ή αφαίρεση κάποιου σχεδίου/εικόνας ή οποιαδήποτε άλλη μικρή προσαρμογή στο αρχικό σχέδιο της κάρτας καλέσματος.

Επίσης, υπάρχει η δυνατότητα προσθήκης κάποιου δικού σας σχεδίου/εικόνας στο αρχικό σχέδιο της κάρτας, το οποίο όμως θα πρέπει να σταλεί ηλεκτρονικά σε ανοιχτή, επεξεργάσιμη μορφή (illustrator .ai ή Corel Draw .cdr) στη διεύθυνση info@en-typo.com.gr

  • Δημιουργία / κατασκευή προσκλητηρίου – 40,00€

Η χρέωση αυτή αφορά στην εξ αρχής δημιουργία του δικού σας σχεδίου από το έμπειρο δημιουργικό τμήμα της εταιρείας μας, σύμφωνα με το θέμα της εκδήλωσής σας και το σχέδιο που επιθυμείτε.

Και στις δύο περιπτώσεις οι παραπάνω χρεώσεις θα προστεθούν στην παραγγελία σας από εμάς και θα λάβετε ηλεκτρονικά μακέτα προς έλεγχο και έγκριση πριν την εκτύπωσή των προϊόντων.

Επίσης, σας ενημερώνουμε ότι οι παραπάνω χρεώσεις είναι εφάπαξ και καλύπτουν την αλλαγή ή δημιουργία σε όλη τη σειρά των εκτυπωμένων, όπως χωνάκια, δαχτυλίδια πετσέτας, ετικέτες νερού κ.α.

Επικοινωνία σχετικά με αλλαγές στη μακέτα του προσκλητηρίου

Για οποιαδήποτε αλλαγή, διόρθωση, απορία ή ενημέρωση σχετικά με τη μακέτα του προσκλητηρίου, παρακαλείσθε να επικοινωνείτε ηλεκτρονικά μαζί μας αποστέλλοντας email στην ακόλουθη διεύθυνση: info@en-typo.com.gr

Χρόνοι ολοκλήρωσης δημιουργίας και εκτύπωσης προσκλητηρίων

Έπειτα από την εξόφληση/προκαταβολή της παραγγελίας σας, λαμβάνετε την πρώτη ηλεκτρονική, ψηφιακή μακέτα του προσκλητηρίου σας.

Η εταιρεία είναι υποχρεωμένη να αναμένει τη δική σας γραπτή έγκριση της μακέτας και σε συνέχεια αυτής η εκτύπωση και αποστολή των προσκλητηρίων με courier ή παραλαβή τους από το κατάστημα πραγματοποιείται το αργότερο σε 8 εργάσιμες ημέρες.

Επαναεκτύπωση προσκλητηρίων

Ναι, μπορεί να γίνει επανεκτύπωση των προσκλητηρίων σας.

Σε αυτή την περίπτωση, εκτός του κόστους των προσκλητηρίων δεν χρεώνεστε ξανά τα έξοδα εκτύπωσης ή μακέτας.

Επιστροφή